jacup.com
 

www.nagyimreattila.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Betegségbiztosítás

E-mail Nyomtatás PDF

A mai rohanó világban az egyén szintjén véletlenszerű az, hogy egy komolyabb megbetegedés mikor és milyen befolyással lép fel életvitelünkkel kapcsolatban. Emiatt véletlenszerű az is milyen nagyságrendű életmódváltozást, milyen hosszú gyógykezelést igényel a betegség miatti munkaidő kiesés.


Az egészségbiztosítás éppen eme véletlenszerűségek kivédésére szolgál, s lehetőséget ad a betegséggel kapcsolatosan felmerülő költségek kompenzálására.
Egészségbiztosítási szerződésen belül lehetőség van műtéti térítés, korházi napi térítés, kiemelt kockázatú betegségek térítése, gyógyulási támogatás, keresőképtelenség miatti napi térítés, stb. szolgáltatások igénybevételére.

 

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 03:46  
Hirdetés
Hirdetés

Hírlevél feliratkozás

Műtárgy biztosítás

Napjainkban egyre inkább előtérbe kerül az értékálló tárgyak megszerzésének és birtoklásának vágya. A kármegelőzés és biztonság a pótolhatatlan műtárgyak esetében abszolút elsőbbséget élvez. A műtárgyak biztosítása nemcsak a különböző kockázatok elemzését és a megfelelő biztosítási forma megtalálását jelenti, hanem a biztosítandó vagyontárgyak sajátosságainak figyelembevételét is.

Bővebben...